divendres, 22 de març del 2013

Fins als borbons!



Hola a totes / tots,
el proper 25 de Març surt a la venda una recopilació de vinyetes dedicades al nostre estimat Juancar (i família i éssers propers...): “Fins els borbons!. 38 dibuixants emPalmats”, d’Angle Editorial. Es tracta d’un llibre col·lectiu on un servidor hi col·labora juntament amb 37 dibuixants més del Web Negre. La presentació oficial serà el proper 15 d’Abril, a les 19.30 hores, a la llibreria Alibri de Barcelona (Balmes quasi Gran Via). 
 ---
Hola a todas / todos,
el próximo 25 de Marzo sale a la venta una recopilación de viñetas dedicadas a nuestro querido Juancar (y familia y seres cercanos…): “Fins els borbons!. 38 dibuixants emPalmats” (Hasta los borbones! 38 dibujantes emPalmados), de Angle Editorial. Se trata de un libro colectivo donde un servidor colabora juntamente con 37 dibujantes mas del Web Negre. La presentación oficial será el próximo 15 de Abril, a las 19:30, en la librería Alibri de Barcelona (Balmes casi Gran Via).


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei també i participes, veig una tal Cruz en els dibuixants, suposo seràs tú no. Ja saps que soc fan incondicional teu !!!

David

Manel Cruz ha dit...

Si, aquest Cruz és un servidor, ja saps!

Anònim ha dit...

Ok però ... em fa por preguntar ... que es aixo dels "dibuixants emPalmats”

David

Manel Cruz ha dit...

Ja,ja... No preguntis...